Eigenschappen van een gietvloer

Na het lezen van de eigenschappen van een gietvloer weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Een gietvloer heeft een aantal voordelen die andere vloeren niet hebben. Zo blijft het lekker warm en is het eenvoudig om een gietvloer schoon te houden. In dit artikel besteden we aandacht aan de eigenschappen van een gietvloer en vertellen we jou hier graag meer over.

Zit je momenteel te denken aan het aanschaffen van een gietvloer? Goede keuze! In dit artikel vertellen wij jou meer over de eigenschappen en voordelen van gietvloeren. Lees dus vooral even verder!

De ruimtelijkheid van gietvloeren

Een gietvloer geeft een rustige en moderne indruk. Het is mogelijk om meerdere kamers van gietvloer te voorzien en deze vervolgens in elkaar te laten overlopen. Het effect hiervan is dat de ruimte van de kamer(s) op het oog groter lijkt. Gietvloeren worden gezien als één van de snelgroeiende vloeren op dit moment. Het mogelijk om voor verschillende kleuren te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een blauwe gietvloer in de kinderkamer kiezen en een rustige kleur voor in de woonkamer. Kortom, de mogelijkheden voor gietvloeren zijn enorm groot!

Goed te combineren met vloerverwarming!

Vloerverwarming en een gietvloer gaan perfect samen. Een gietvloer voelt van zichzelf al zacht en comfortabel aan. Door voor een vloerverwarming te kiezen kun je lekker met de blote voeten door het huis lopen, ook in de koude winterdagen. Andere eigenschappen van gietvloeren zijn: geluiddempend, vloeistof dicht en daarnaast is de gietvloer ontzettend makkelijk schoon te houden. Meer weten over een gietvloeren? Breng dan een bezoek aan Gietvloer Gorinchem.