Creëer een bijzonder huis met een gietvloer

Steeds vaker kiezen mensen voor een gietvloer in hun woning. Deze relatief nieuwe trend geeft het interieur een bijzondere uitstraling en past bij elke woonstijl.

Eenvoudig

Het is niet zo gek dat de gietvloer alsmaar populairder wordt. Een gietvloer past namelijk binnen elke stijl, laat elke ruimte optisch groter lijken, zorgt voor een licht geheel en laat alle meubels en accessoires veel beter uitkomen. Binnen de gietvlieren zijn ook vele verschillende stijlen mogelijk, zodat er altijd één past bij jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rauwe en robuuste gietvloer of juist voor strak en modern.

Vele voordelen

Een gietvloer kent vele voordelen. Zo is het niet alleen toepasbaar in de woonkamer, maar ook in keuken en badkamer! Gietvloeren zijn namelijk erg makkelijk te onderhouden, UV stabiel, duurzaam, kras- en slijtbestendig, vloeistofdicht, naadloos én geschikt om te combineren met vloerverwarming.
Wil je extra rust en sfeer aanbrengen in je interieur? Zorg dan voor eenheid in alle ruimtes door de gietvloer terug te laten komen in elke (of meerdere) ruimtes.

Stone Gietvloeren

Stone Gietvloeren is de nummer één als het gaat om gietvloeren. Niet alleen cementgebonden gietvloeren, maar ook kunststof gietvloeren (pu of polyurethaan) behoren tot hun assortiment. Elk type vloer heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Vooral de uitstraling verschilt. Wilt u graag meer informatie ontvangen of een persoonlijk advies bij de aanschaf van een gietvloer? Neem dan gerust contact op met de experts van Stone Gietvloeren. Zij staan graag voor u klaar.