Boren in beton

Voor het boren in beton is een speciale boor nodig, bijvoorbeeld een diamantboor of een luchtboor. Ga zelf niet aan de slag met onbekende boren, maar laat het boren in beton aan ons over. De vakmannen van Beton-ploeg gaan op professionele wijze aan het werk.
Wij kunnen door betonnen vloeren en wanden gaten boren van een diameter van 8mm tot 1000mm. Voorbeelden zijn gaten in afzuigkappen, wasdrogers en badkamerventilatoren.

Technieken

Er zijn veel verschillende technieken bij boren in beton, zoals:

  • Elektrisch boren: wordt meestal toegepast bij doorvoeringen ten behoeve van verwarming, ventilatie, riolering, water- en elektraleidingen, kabelgoten en rookgasafvoer.
  • Hydraulisch boren: Bij sparingen die een grotere diameter hebben dan 450mm wordt er gebruik gemaakt van hydraulisch aangedreven machines. Toepassingen zijn onder andere in de wegenbouw, bodemonderzoek en sonderingen.
  • Boren met perslucht: wanneer er geboord moet worden in een zone waar verhoogd gevaar bestaat voor explosie of brand kan er geboord worden met perslucht.
  • Boren met widia: wanneer er niet door de wapening van een constructie geboord hoeft te worden, kan er geboord worden met widia. Deze sparingen worden gebruikt voor stekken, draadeinden en ankers.
  • Diepteboringen/serieboringen: voor het boren van sparingen in de diepte.
  • Droogboren met stofafzuiging: in sommige gevallen is het niet mogelijk om de boor tijdens het boren te koelen met water, dan kan er droog geboord worden waarbij het boorstof direct wordt afgezogen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Beton-ploeg. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en technieken die we kunnen toepassen. Het boren in beton wordt alleen uitgevoerd door echte vakmensen met uiterste zorgvuldigheid. Er wordt werk geleverd van hoge kwaliteit tegen een kleine prijs. We zijn te vinden in heel Nederland, dus we kunnen altijd bij u terecht. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!