Betonvloeren

Bij Beton-ploeg leveren we vloeren in alle kwaliteitscategorieën en kan worden voldaan aan al uw wensen. We leveren zowel voor bedrijven als particulieren. Hieronder vindt u meer informatie over de producten.

Woonbeton

Bij het storten van woonbeton wordt het beton strak afgewerkt en biedt het een unieke uitstraling. Er kunnen kleurpigmenten aan worden toegepast in elke gewenste kleur. Het woonbeton is onderhoudsvriendelijk en slijtvast, hierdoor is het ook ideaal materiaal dat kan worden toegepast in winkels, kantoren en praktijkruimtes. Het woonbeton kan worden voorzien van vloerverwarming, wat uw wooncomfort aangenaam verhoogd.

Bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt zoals bedrijfshallen, grootwinkelbedrijven, fabriekshallen en fabrieksgebouwen. U hebt de keuze uit traditioneel gewapende betonvloeren, staalvezelbeton en vloeistofdichte betonvloeren. Bij een traditioneel gewapende betonvloer wordt er gebruik gemaakt van staalnetten, bij staalvezelbeton daarentegen wordt gebruik gemaakt van korte staalvezels voor het verkrijgen van constructieve eigenschappen. Vloeistofdichte betonvloeren worden toegepast op plaatsen waar gewerkt wordt met schadelijke, bodemvervuilende stoffen, zoals bij tankstations of garages.

Aanbrengen

Er zijn vele mogelijkheden bij het aanbrengen van een betonvloer. Zo kunt u er een slijtlaag op laten aanbrengen, of de vloer laten polijsten voor een mooie spiegelende vloer. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag welke betonvloer het beste in uw ruimte kan worden toegepast. Wij geven een uitstekende garantie op uw vloer en leveren een hoge kwaliteit tegen de scherpste prijzen. We leveren overal, we zitten altijd dichtbij. Vraag nu vrijblijvend een gratis offerte 4aan!