Betonschutting

Een schutting van beton is de ideale tuinafscheiding wanneer u weinig onderhoud wil hebben aan de schutting. De palen zijn gemaakt van robuust materiaal en rotten nooit meer af. Dat een betonschutting alleen maar in een grijze kleur verkrijgbaar is, is verleden tijd. Tegenwoordig zijn er verschillende kleuren en motieven verkrijgbaar om uw schutting een geheel eigen uitstraling te geven.

Zo hebben we bijvoorbeeld het vlechtmotief, dit lijkt op een gevlochten houten schutting, alleen gaat deze vele jaren langer mee. We bieden ook het steenmotief, dit lijkt op een gemetselde muur, alleen is het een stuk goedkoper en de duurzaamheid is nagenoeg hetzelfde. Naast de soorten motieven die we leveren kunt u kiezen uit een enkel motief, dus aan één kant van de schutting, of dubbel motief, waarbij het motief aan beide kanten van de schutting zichtbaar is.

Contact

Dus bent u op zoek naar een goedkope, duurzame schutting die in veel variaties verkrijgbaar is? Neem dan nu snel contact op met Beton-ploeg voor meer informatie. Wij bieden een uitstekende garantie op uw schutting en bieden een snelle en effectieve service, we leveren overal. En dat allemaal tegen de scherpste prijzen! Vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan!