Betonblokken

Een betonblok is een uniek systeem van stapelbare beton elementen. Betonblokken zijn duurzaam, herbruikbaar en hebben een hoge restwaarde. Andere voordelen van de blokken zijn dat ze gemakkelijk en snel worden opgebouwd worden, eenvoudig te verplaatsen, verwijderen of uit te breiden zijn. Betonblokken zijn ten opzichte van andere systemen goedkoop, brandwerend en geluidswerend.

Betonblokken zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. Deze zijn:

  • Grind- en lichtbetonblokken
  • Grind- en lichtbetonstenen
  • Holle betonstapelblokken

De eerste twee categorieën kunnen gebruikt worden voor schoon- en vuilwerk, lijm- en metselwerk in binnen-, scheidings- en buitenwanden, funderingen en kelders. De holle betonstapelblokken worden droog gestapeld op een gewapende ondergrond en volgestort met betonmortel.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij zijn gevestigd door heel Nederland, we kunnen altijd snel bij u terecht. Wij informeren en adviseren u graag over de betonblokken en zijn toepassingen. Onze vakmannen gaan snel en effectief te werk. U krijgt een prima garantie op de betonblokken en dat allemaal voor een lage prijs. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!