Beton verven

Beton is een bouwmateriaal met veel voordelen. Zo is het gemakkelijk te verwerken, kan het tegen een stootje en vraagt het weinig onderhoud. Toch komt bij veel mensen beton niet als eerste op als het gaat om bouwmateriaal met een mooie uitstraling. Maar het verven van beton kan een uitkomst bieden. Daarbij geeft de verf niet alleen een mooie afwerking, maar dient het ook als een slijtvaste toplaag. Op sommige betonvloeren blijft het soms stoffig door loskomende kleine deeltjes. Door de toplaag wordt het verlost van stof en is het veel gemakkelijker schoon te houden.

Aanbrengen

Het aanbrengen van betonverf kan niet zomaar gebeuren. Zo moeten er afwegingen worden gemaakt wanneer u nog een oude verflaag op het beton heeft, u kunt het laten verwijderen of niet. Het is ook belangrijk om het beton op vochtigheid te controleren. Als er sprake is van condens, dan is de vloer te nat om meteen te verven. Nieuw beton moet minstens zes weken doordrogen.

Opruwen

Wanneer het beton zeer glad is, moet het worden opgeruwd voor de hechting. Betonverf kan een oppervlakte ook te glad maken. Daarom gebruiken we beton-ets of een staalborstel. Verdere moet het beton goed ontvet worden en zorgvuldig stofvrij worden gemaakt. Voor een goed eindresultaat is een secure voorbereiding zeer belangrijk. Ga dus niet zelf aan de slag maar laat het werk snel en effectief door onze vakmannen uitvoeren. Het zou tijd- en geldverspilling zijn als u een puntje over het hoofd ziet en daardoor de verf helemaal opnieuw moet aanbrengen.

Snelle service

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u graag informatie over het aanbrengen van betonverf. U kunt ons vinden door heel Nederland, dus we kunnen altijd snel bij u terecht. Wij bieden een snelle service en altijd een uitstekende garantie tegen lage prijzen. Vraag nu alvast een vrijblijvende offerte aan!