Beton trap

Een trap van beton heeft voordelen te bieden als: geringe geluidsoverdracht, gering onderhoud en brandwerendheid. Daarnaast is het een trap met een strakke uitstraling en zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.

Soorten

Betonnen trappen zijn er in vele soorten en maten. Enkele veel toegepaste soorten zijn:

  • Steektrap zonder bomen: een veel toegepaste standaardtrap en erg flexibel toepasbaar.
  • Steektrap met bomen: bij deze trap worden door trapbomen de zijkanten van de trap afgesloten. Zo kan de trap strak worden afgewerkt tegen een muur. Een voordeel van de bomen is dat er geen water over de zijkanten van de trap kan lopen.
  • Trap met schrobranden: schrobranden zijn opstaande randjes aan de zijkant van treden.
  • Draaitrap: een ronde trap zonder spil, ook wel Engelse trap genaamd.
  • Kwarttrap: de kwarttrap is een ruimtebesparende variant op de steektrap en is kenmerkend aan de kwartslag in de trap. Deze trap wordt veel in woningen toegepast.

Zoals u ziet zijn de trappen van beton in vele vormen en maten beschikbaar. Een betontrap past in elke ruimte, binnen als moderne trap of buiten als stevige trap die weerstand biedt tegen alle weersomstandigheden.

Offerte

Bent u nieuwsgierig geraakt naar de betonnen trap en wilt u er wat meer van weten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven uitgebreid uitleg over de trappen die we te bieden hebben en adviezen over de toepasbaarheid van de betonnen trap. Onze trappen zijn van hoge kwaliteit en worden overal geleverd. Daarbij krijgt u een uitstekende garantie op uw betonnen trap. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!