Beton storten

Het storten van beton is vakwerk en kunt u het beste door experts uit laten voeren. Bij Beton-ploeg bent u verzekerd van een professionele aanpak en we maken gebruik van de beste kwalitatieve producten en materialen. Daarnaast zijn wij in bezit van klein en groot materieel, dus we zijn flexibel inzetbaar in alle ruimtes. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat.

Betonpomp

Het storten van een betonvloer gebeurt hoofdzakelijk met behulp van een betonpomp. Vervolgens wordt het mengsel van beton gespreid over de ruimte en met een laser op de juiste hoogte gebracht.

Bij Beton-ploeg kunt u ook terecht als u uw betonvloer wilt laten vlinderen, ook wel monoliet afwerken genoemd. Met vlinderen krijgt de betonvloer een dicht en duurzaam oppervlak. Bij het vlinderen wordt het oppervlak met stalen spanen afgewerkt. Het is niet nodig om een extra afwerklaag of dekvloer toe te passen op de betonvloer. Door deze manier van afwerking vormen de betonvloer en het oppervlak één geheel.

Altijd in de buurt

Wij storten het beton overal, we zijn altijd bij u in de buurt. We leveren een effectieve en snelle service en u bent verzekerd van een optimaal eindresultaat. We bieden uiteraard ook een uitstekende garantie op uw gestorte vloer of schutting. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, of vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan!