Beton platen

Betonplaten worden gebruikt voor verharding. Ze zijn te gebruikten voor binnen- en buitenvloeren, industrie en landbouw. Betonplaten zijn eenvoudig te leggen en te herleggen. Het voordeel van een betonplaat tegenover gestort beton of asfalt is dat betonplaten bij verzakking eventueel omhoog gehaald kunnen worden.

Doeleinden

Betonplaten worden vooral veel toegepast op terreinen waar zwaar verkeer met hoge draai-, wring- en schuifkrachten rijdt. Maar betonplaten kunnen ook voor andere doeleinden gebruikt worden, zoals parkeerplaatsen of tijdelijke infrastructurele toepassingen.
Naast de standaard betonplaten die worden gebruikt voor verharding van het erf, bieden we u ook platen aan die speciaal ontwikkeld zijn voor de agrarische en industriële sector. Binnen deze sector is het van belang dat het beton van hoge kwaliteit is en bestand is tegen scherpe sappen zoals van maïs en gras. Al onze platen zijn in verschillende afmetingen en diktes verkrijgbaar. Zo is er altijd de juiste plaat voor u.

Hoge kwaliteit

Bij Beton-ploeg leveren we beton van hoge kwaliteit en bieden we een snelle en effectieve service. Daarnaast geven we een uitstekende garantie op de betonplaten. Wij leveren overal tegen de meest scherpe prijzen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, of vraag nu vrijblijvend een gratis offerte aan!