Beton in je badkamer

Interieur van belang

De badkamer is voor vele mensen de plek om echt tot rust te komen. Een heerlijk bad of een warme douche zorgen ervoor dat je even kunt ontsnappen uit de drukte van de dagelijkse bezigheden. Het interieur van een badkamer kan dit rustige gevoel versterken. Natuurlijke kleuren en materialen zorgen namelijk voor een rustgevend effect. Een zeer populair natuurlijk materiaal voor in de badkamer is Beton Ciré. En dit materiaal heeft nog veel meer voordelen!

Geschikt voor de hele badkamer

Het fijne aan Beton Ciré is dat het toepasbaar is in de hele badkamer: meubelen, wanden én de vloer. Het pure materiaal kan uitstekend tegen een vochtige omgeving, omdat het watervast is. Anders dan gladde tegels, geeft Beton Ciré iedere badkamer een wat robuustere uitstraling. Dit zorgt voor een pure én eigen uitstraling. Je kunt er zelfs voor kiezen om het geheel wat ruwer te maken, zodat de hand van de bewerker duidelijk zichtbaar is in het eindresultaat. Een betonlook badkamer is niet alleen erg mooi om te zien, maar ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Voor het periodieke onderhoud van de betonlook badkamer zijn er speciale onderhoudsmiddelen te verkrijgen. Voor het dagelijkse onderhoud kunt u met een zuurvrij schoonmaakmiddel schoonmaken, om het Beton Ciré zo min mogelijk aan te tasten. Beton Ciré in de badkamer is dus niet alleen prachtig om te zien, maar ook praktisch!

Combineer het met de rest van je interieur

Wil je eenheid in je huis? Laat het beton terugkomen in je hele huis: van woonkamer tot keuken en van slaapkamer tot meubels. Creëer je eigen stijl door het geheel aan te kleden met accessoires naar keuze. Meer informatie of inspiratie nodig over beton in je interieur? Ga dan eens naar de website van Beton Ciré. Hier kunt u volop ideeën opdoen!